ABSOLUTE BEGINNER (Dancehall & Twerk) sunt clasele dedicate celor care doresc aprofundarea bazelor și a informației pornind de la 0. Grupul se închide după gestionarea înscrierilor (acestea vor fi deschise cu o lună înainte de începerea grupei). Se parcurge structura pedagogică pe care am dezvoltat-o special pentru acest modul, într-un mod relaxat și cu o continuitate pentru a vă asigura o experiență de învățare continuă.

De cele mai multe ori, cele care se alătură acestei experiențe se afla la prima lor lecție de dans, așa că energia clasei este una calmă, răbdătoare, iar accentul se pune pe repetiție și calitatea informației.

Clasele sunt conduse de yours truly, însă voi fi asistată de minunatele mele colege Sabina și Diana Ștefan, iar alături de ele reușim să construim o atmosferă holistică, dar în același timp ludică și distractivă. Vei învăța avantajele atât fizice, cât și spirituale ale practicilor, vei dezvolta o relație mai complexă cu de corpul tău, iar încrederea în sine va crește exponențial.

Programul cursurilor Absolute Beginner este următorul:

În fiecare joi, de la 21:00 la 22:15, pe o perioadă de 2 luni (8 ședințe) – 400 RON

Grupurile sunt structurate astfel:

  • Grupa 1: 9 Februarie – 30 Martie 2023
  • Grupa 2: 6 Aprilie – 25 Mai 2023
  • Grupa 3: 1 Iunie – 20 Iulie 2023
  • Grupa 4: 27 Iulie – 14 Septembrie 2023
  • Grupa 5: 21 Septembrie – 9 Noiembrie 2023