În calitate de coregraf al finalei HBO One True Singer, am avut o experiență de neuitat și plină de provocări. Am fost responsabila de crearea și coordonarea a peste 7 coregrafii într-un timp extrem de scurt, de mai puțin de 5 zile. Această misiune a necesitat talent, creativitate și dedicare din partea mea pentru a duce la bun sfârșit acest proiect ambițios.

Pe lângă responsabilitățile mele de coregraf, m-am ocupat și de castingul dansatorilor. Acest proces a fost destul de intens, deoarece a trebuit să găsesc dansatorii potriviți care să se potrivească perfect cu viziunea și stilul fiecărei coregrafii. Am fost în căutarea unor dansatori talentați, dar și a celor care puteau să colaboreze bine în echipă și să se adapteze rapid la cerințele scenei.

Lucrând cu un termen limită atât de strâns, am fost nevoit să îmi prioritizez sarcinile și să mă concentrez pe aspectele esențiale ale fiecărei coregrafii. Am lucrat cu un nivel ridicat de energie și am fost nevoit să fiu foarte flexibil, adaptându-mă rapid la schimbări și modificări de ultim moment.

Cu toate aceste provocări, am reușit să finalizez toate coregrafiile în timpul alocat și să ofer un spectacol impresionant în seara finalei. Publicul și criticii au apreciat munca mea, iar succesul acestei experiențe m-a motivat să continui să îmi depășesc limitele și să îmi îmbunătățesc abilitățile de coregraf.

Experiența ca coregraf al finalei HBO One True Singer a fost, fără îndoială, una dintre cele mai intense și gratificante experiențe din cariera mea. Am învățat cum să gestionez situații dificile, să lucrez sub presiune și să colaborez cu o varietate de oameni talentați. Această oportunitate mi-a consolidat încrederea în mine și m-a ajutat să devin un coregraf și un artist mai bun.