În 2021, am avut o experiență memorabilă și plină de provocări ca coregraf la gala premiilor THE ARTIST Music Awards Craiova. Am fost responsabil de crearea și coordonarea a peste 12 coregrafii într-un timp foarte scurt, de mai puțin de 7 zile. Această sarcină a necesitat talent, creativitate și o muncă asiduă din partea mea.

Pe lângă responsabilitățile mele de coregraf, m-am ocupat și de castingul dansatorilor. Acest proces a fost destul de intens, deoarece a trebuit să găsesc dansatorii potriviți care să se potrivească perfect cu viziunea și stilul fiecărei coregrafii. Am fost în căutarea unor dansatori talentați, dar și a celor care puteau să colaboreze bine în echipă și să se adapteze rapid la cerințele scenei.

Pe parcursul întregii experiențe, am avut norocul să îl am alături de mine pe Remi Toin din Bulgaria ca asistent coregraf. Prezența lui a fost extrem de valoroasă, deoarece ne-am completat reciproc și am reușit să ne sprijinim unul pe celălalt în situațiile dificile. Remi a adus cu el o perspectivă proaspătă și idei inovatoare, care au contribuit la succesul final al spectacolului.

Cu toate că am avut doar 7 zile la dispoziție pentru pregătirea tuturor coregrafiilor, am reușit să punem la punct un spectacol care a impresionat publicul și criticii deopotrivă. A fost cu adevărat o experiență de neuitat și una dintre cele mai mari realizări ale mele ca profesionist.

Am învățat enorm de mult în acea săptămână. Am învățat să gestionez timpul eficient, să colaborez cu diverse personalități și să mă adaptez rapid la schimbări. Mai presus de toate, am înțeles că, atunci când lucrez sub presiune, sunt capabil să dau tot ce e mai bun din mine și să creez coregrafii care să rămână în memoria oamenilor mult timp după ce cortina s-a tras.