Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

CURSURI SAPTAMANALE

Dancehall-ul este un stil de dans, aparut in jurul anilor 1970 si poarta denumirea muzicii pe care il reprezinta. Ambele sunt de origine jamaicană. La curs vom lucra pasii de baza, trecand usor prin cele 3 etape: old school, middle si new school. Vei invata cum sa stapanesti groove-ul si cum sa iti diversifici miscarile intr-un mod fun si simplu. La cursurile pentru incepatori ne vom focusa pe pasii de baza, ritm, muzicalitate si cultura, urmand ca la cursurile de intermediari sa aprofundam informatiile, sa marim intensitatea antrenamentelor si nivelul de dificultate al pasilor. Va puteti alatura grupei compatibile cu nivelul vostru de dezvoltare. Cei care urmeaza performanta, se pot alatura trupei de dans a școlii (întreabă instructorul sau la recepție) participand astfel la concursuri (nationale & internationale) sau la diferite proiecte comerciale.

CLASE MIXTE

In fiecare marti de la 19:00 – 20:00 & 20:00 – 21:00. Clasele sunt legate intre ele ca si informatie. Majoritatea prefera sa participe la ambele ore. *Se vor contoriza de pe abonament doua sesiuni (sau se vor achita separat/fara abonament) – daca se doreste participarea la ambele ore.

FEMALE ENERGY

In fiecare joi de la 19:00 – 20:00, 20:00 – 21:00, 21:00 – 22:00. Clasele sunt legate ca si informatie, insa grupa de la 21:00 – 22:00 este dedicata incepatorilor absoluti si se participa in structura de modul. Mai multe detalii mai jos. 

X