*nu este potrivit începătorilor absoluti

I KNOOOWW!! Vreți coregrafii complexe și frumoaseee!! well… dorința voastră îmi este poruncă :)) <3

A venit momentul să oferim ceva special pentru toți iubitorii de twerk! Desi lucrăm în paralel cu începătorii absoluti, acum ne concentrăm și pe cei dornici de noi provocări.

Pentru toți cei care deja au o bază solidă în twerk și sunt în căutarea unei clase mai intense și mai complexe, vă invit cu entuziasm pe 1 iulie la Dance Prestige. Vom explora mișcări și tehnici avansate, construind o coregrafie captivantă care va testa limitele voastre și va aduce o nouă dimensiune în dansul vostru.

Clasa noastră specială se desfășoară la Dance Prestige, un loc dedicat pasiunii pentru dans și creativitate, situat pe strada Traian Popovici, numărul 87. Pentru a vă înregistra, vă rugăm să completați formularul disponibil pe site-ul nostru și să achitați taxa de 180 RON în conturile indicate acolo. Trimiteți dovada plății la numărul de telefon 0773895741 (Sabina) pentru a finaliza procesul de înregistrare.

Nu ratați oportunitatea de a vă dezvolta abilitățile de dans și de a experimenta o clasă cu adevărat specială. Vă promit că veți fi provocați și veți pleca de la clasă cu o încredere și febră musculară :))

ABOUT ME: Ca profesor și coregraf, am avut privilegiul de a colabora cu artiști de renume din industria muzicală românească, dar și internațională. Am dansat și am creat coregrafii pentru artiști precum J Balvin, Shaggy și Pitbull. De asemenea, am avut oportunitatea de a lucra cu brand-uri prestigioase precum HBO, Adidas, Nike și multe altele.

Cu pasiune și entuziasm,
eu:*